Разбрах. До сега не са ми правили процедури по несъстоятелност, така че явно съм чист. Мерси много ХХХХХ.  :smile1:
Мерси за отговора!  :good: До колкото разбирам "обявен в несъстоярелност" е човек който има фалирала фирма (или по-конкретно фалирал Едноличен Търговец - ЕТ), а хора със кредитни задължения към банки и осъдени с наложен запор, не са "обявени в несъстоятелност".
Здравейте,
Пак съм аз. В "ДЕКЛАРАЦИЯ по чл. 141, ал.3 и ал.8 от ТЗ"(Прикачена отдолу) , управителя трябва да декларира, че:
"3. Не съм лице обявено в несъстоятелност или лице, което е било управител, член на управителен или контролен орган на дружество, прекратено поради несъстоятелност, през последните 2 години, предхождащи датата на решението за обявяване в несъстоятелност, ако са останали неудовлетворени кредитори. "

Аз "лице обявено в несъстоятелност" ли съм, след като имам запор?
Супер, помагате ми много.  :good:
Благодаря много за отговора, но това сигурно ли е, тъй като аз четох в някакъв форум за някакъв собственик на дял в ООД, който имал запор и станали някакви усложнения за фирмата.

Не ми се иска да регистрирам фирма, и след 1 месец да ми спрат работата заради това..  :blush:
След като няма отговори, разбирам че няма никакъв проблем в плана ми и ще се заема с изпълнението. Мерси хора  :good:
Другия месец ще регистрирам първата си фирма  :good:
Имам запор на мое име и ще накарам сестра ми да я направи на нейно име. След като това се случи, ще и кажа да ми даде всички права и пълномощни, за да мога да работя без да я притеснявам и ще се назнача като управител.

Ясно е, че ще дойде запор за мен който ще се приспада от заплатата ми, но ще засегне ли и фирмата това нещо, след като съм управител с много права?

Мерси много на всеки който ми помогне с информация! :)  :good: